Privatlivspolitik for CTR

I vores Privatlivspolitik for CTR finder du hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi som dataansvarlig organisation bruger dem til.

1. Generelt

Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde, samarbejdspartner eller når du besøger vores website, www.ctr.dk.

2. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 4, nr. 7, er:

Centralkommunernes Transmissionsselskab I/S (CTR)
Stæhr Johansens Vej 38, 2000 Frederiksberg

CVR nr. 74 13 21 11
Telefonnr.: 3818 5777
Mail: ctr@ctr.dk
Website: www.ctr.dk

Kontakt vedr. databehandleraftaler: Per Hærvig
Databeskyttelsesrådgiver: Charlotte Kruse

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger på, kan du rette henvendelse på ctr@ctr.dk eller telefon 3818 5777.

Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger, mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til CTR. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

3. Website og cookies

Vi indsamler oplysninger om dine besøg med cookies for at kunne tilpasse vores indhold, forbedre brugeroplevelsen, og gøre det muligt at vise bl.a. interaktive kort, video-klip eller andre tekststørrelser. Det betyder, at nogle indholdselementer ikke vises korrekt, hvis du undlader at acceptere vores cookies.

Når du besøger vores hjemmeside bliver der også indsamlet en række oplysninger om dig og dit forbrug af siden. Vi bruger oplysninger til at se,

  • hvor mange besøgende vi har på vores side,
  • hvilke sider der tiltrækker mest opmærksomhed
  • i hvilke perioder, og
  • fra hvilke geografiske lokationer vi har fleste besøgende.

Hjemmesiden anvender derfor ”cookies”, der er en tekstfil som gemmes på din computer, tablet eller mobil med det formål at genkende din enhed og huske dine indstillinger samt udføre statistik og målrette indholdet herefter. Cookies kan ikke indeholde skadelige filer som fx virus eller andet. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Du kan til enhver tid ændre dine cookieindstillinger i din browser. Læs mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/cookieregler

Dette er dine aktuelle indstillinger:

Privatlivsindstillinger

CTR bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse, når du bevæger dig rundt på ctr.dk. "Nødvendige" cookies bliver gemt i din browser, og er essentielle for basisfunktionaliteter på sitet. Vi bruger tredjepartscookies, der hjælper os med at anlysere sitet, som kun bliver gemt med dit samtykke. Du kan også fravælge disse, men de kan påvirke din oplevelse af selve sitet.
Altid aktiveret

Nødvendige cookies er essentielle for at websitet kan fungere. Denne kategori indeholder kun cookies, der sikrer basal funktionalitet og sikkershedsfeatures på sitet. Disse cookies gemmer ikke persondata.

For at kunne give os den bedste indsigt og sammenligning af data for vores hjemmeside bruger vi analyseredskaber, som tager udgangspunkt i anonyme data.

Du har til enhver tid ret til ikke at blive inkluderet i vores analyser. Vi sætter dog pris på, at du hjælper os med at gøre vores hjemmeside bedre, så vi kan forstå hvad og hvor, vi skal fokusere vores indsats.

Markedsføringscookies bruges af trediepartstjenester som Google, Facebook og Youtube til at målrette annoncer på tværs af websites og apps.

Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler ovennævnte oplysninger, bør du fravælge brugen af Analyse-cookies. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer vi indsamler og til hvilket formål.

CookieVarighedBeskrivelse
Nødvendige
viewed_cookie_policy1 yearDenne cookie bliver sat af GDPR Cookie Consent pluginet. Den gemmer brugerens samtykke for brugen af cookies. Den gemmer ikke persondata.
cookielawinfo-checkbox-necessary1 yearDenne cookie bliver sat af GDPR Cookie Consent pluginet. Den gemmer brugerens samtykke for cookies i kategorien "Nødvendige".
cookielawinfo-checkbox-non-necessary1 yearDenne cookie bliver sat af GDPR Cookie Consent pluginet. Den gemmer brugerens samtykke for cookies i kategorien "Ikke nødvendige".
has_jssessionDenne cookie bruges til at vise om brugeren's browser har aktiveret JavaScript.
Analyse
_ga2 yearsCookie der bliver installeret af Google Analytics. Bliver brugt til at måle besøg, sessioner, kampagnedata og monitorere site brug til sitets analyticsrapport. Cookien gemmer information annonymt og giver et tilfældigt genereret tal for at identificere unikke brugere.
_gid1 dayDenne cookie bliver installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at lagre information om hvordan besøgende bruger et website, og hjælper til med at opbygge en rapport over hvordan sitet performer. Data, som bliver indsamlet inkluderer: antal besøgene, hvor de kommer fra og hvilke sider de besøger, i et anonymt format.
YSCsessionSættes af YouTube og bruges til at måle antal visninger af indlejrede videoer.
_gat1 minuteDenne cookie bliver installeret af Google Universal Analytics for at tæmme antallet af requests for at mindske indsamlingen af data på sites med meget høj trafik.
_gat_gtag_UA_115444251_241 minuteCookie der sættes af Google Tag Manager.
Markedsføring
IDE1 year 24 daysBruges af Google DoubleClick og gemmer information om, hvordan brugeren benytter websitet og andre reklamer før de besøger websitet. Det bliver brugt til at vise brugere relevate reklamer udfra deres brugerprofil.
_fbp3 monthsCookie sat af Facebook for at levere reklamer når de er på Facebook eller en anden platform der kører med Facebook-reklamer efter at have besøgt dette website.
fr3 monthsCookie der sættes af Facebook for at vise relevante reklamer til brugere, samt måle på og forbedre reklamerne. Cookien måler også brugerens adfærd på tværs af internettet på sider, der har Facebook pixel eller Facebook social plugin.
test_cookie15 minutesDenne cookie bliver sat af doubleclick.net. Dens formål er at se om brugerens browser understøtter cookies.
VISITOR_INFO1_LIVE5 months 27 daysDenne cookie bliver sat af YouTube. Bruges til at tracke informationen i en indlejret YouTube video på et website.

4. Analyseredskaber

For at kunne give os den bedste indsigt og sammenligning af data for vores hjemmeside bruger vi følgende analyseredskaber, som tager udgangspunkt i ovenstående anonyme data:

  • Google Analytics

Du har til enhver tid ret til ikke at blive inkluderet i vores analyser. Vi sætter dog pris på, at du hjælper os med at gøre vores hjemmeside bedre, så vi kan forstå hvad og hvor, vi skal fokusere vores indsats.

5. Databehandlere, som vi overlader dine personoplysninger til:

a) Nyhedsbrev:

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du oplysninger til CTR’s samarbejdspartner, som leverer ydelser på CTR’s vegne i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Denne samarbejdspartner behandler alene personoplysningerne på CTR’s vegne og i overensstemmelse med CTR’s instruks. Vi indsamler oplysninger om dit navn og din e-mailadresse med det formål at kunne sende nyhedsbreve til dig. Du kan til enhver tid enten selv framelde dig nyhedsbrevet, eller bede om at få slettet dine oplysninger.

Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen).

6. Dataindsamling

a) Indsamling af personlige oplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en person. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række af disse informationer samt hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Når du bevæger dig rundt på www.ctr.dk, indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID,
  • tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon,
  • din IP-adresse,
  • geografisk placering (Land og byområde), samt
  • hvilke sider du klikker på.

Dette sker kun så længe du er på vores hjemmeside.

Er du kunde, leverandør, besøgende eller øvrig samarbejdspart i CTR kan du blive bedt om at oplyse følgende almindelige personoplysninger: navn, titel, mobilnummer og e-mail-adresse samt faktureringsoplysninger som firmanavn, CVR nr. m.v.

Personoplysningerne vil du i givet fald selv afgive til os som følge af vores samarbejdsrelation.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

b) Behandling af personlige oplysninger

Vi behandler kun almindelige personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, fx. når man bliver oprettet som kunde. Det kan fx. være nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler og tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

Personlige oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen.

Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

Er du kunde, leverandør, besøgende eller anden samarbejdspart anvender vi fx dine personlige oplysninger til at:

  • Fremsende ordrebekræftelse, adgangskoder og brugervejledninger til dig
  • Give dig kundeservice, support, svare på spørgsmål og efterkomme dine anmodninger
  • Levere vores services og ydelser
  • Håndtere administration af kundeforholdet til dig, herunder fx udlevering af nøgler
  • Fremsende adviseringer om nye muligheder, produkter, priser, systemopdateringer, nedetider m.v. via e-mail
  • Registrere dit bil reg. nr. og/eller dit mobilnr. ifm. parkering

7. Deling af dine personoplysninger /Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS

Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre, eller som bistår os med vores IT-drift, hosting, SMS-gateway mv. Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores serviceleverandører, vores tekniske support og vores bank.

Vi deler kun dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til, fx som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som fx SKAT.

Som dataansvarlig deler vi ikke personlige oplysninger med modtager uden for EU/EØS.

Vores hjemmeside bliver hostet, og www.ctr.dk deler oplysninger med følgende placering:

Behandler Funktion Land Datasikkerhed
udenfor EU
Datadeling
WP Engine Hosting af hjemmeside. USA EU-U.S. PRIVACY SHIELD Webhotel filer, SQL data, backups
Google Analytics Analyseværktøj USA EU-U.S. PRIVACY SHIELD Brugeradfærd på hjemmeside

8. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet. Analytiske data arkiveres i ubestemt tid for at kunne se og følge vores online vækst samt forbedre vores aktivitet.

9. Databrud, -procedure og –rettigheder

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde et evt. afgivet samtykke. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, http://www.datatilsynet.dk/, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

10. Sidst opdateret

Ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen under punktet “Sidst opdateret”. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Denne persondatapolitik er udarbejdet 25-05-2018 og er sidst revideret den 18-02-2021.

Kontakt: databeskyttelsesrådgiver Charlotte Kruse, ck@ctr.dk

Er du jobsøger hos CTR, henviser vi i øvrigt til persondatapolitik for jobsøgere.