Årsregnskab & beretning 2023

Illustration: CTR

CTR’s årsberetning giver et indblik i CTR’s økonomi, som jeg håber kan medvirke til at skabe gennemsigtighed og åbenhed om vores forretning. Derudover beskriver vi igen i år status på CTR og vores virke – og vigtigheden af at stå sammen om mere og grønnere fjernvarme.

I år er det 40 år siden CTR blev etableret, og vi udvikler fortsat løbende samarbejdet om fjernvarmen. Tidens energikrise og klimakrise kræver nye løsninger – og fjernvarmen er en del af løsningen. Vi skal sikre en CO2 neutral fjernvarme, og vi skal understøtte, at flere forbrugere kvitter gasfyret og kommer over på fjernvarmen. Derfor udvikler vi løbende samarbejdet om fjernvarmen.

Jeg synes, det er blevet en virkelig flot beretning – se særligt de fine illustrationer, hvor vi har koblet fjernvarmens teknologi til vores alle sammens hverdagsobjekter. Du kan åbne det direkte link her – eller finde den her: https://www.ctr.dk/nyheder-presse/publikationer/. Jeg ønsker dig en god læsning og håber, du har lyst til at dele beretningen i dit netværk.

Randi Skogstad
Adm.dir. CTR I/S