Jan Elleriis har sidste arbejdsdag i CTR

Foto: CTR

Kære kollegaer og samarbejdspartnere

Som mange af jer ved, udløber Jan Elleriis kontrakt som Særlig Rådgiver for CTR med udgangen af denne måned. Selvom vi helst aldrig vil slippe Jan, må vi jo også anerkende, at CTR har taget en virkelig stor bid af Jans tilværelse, og at tiden nu er til at lade Jan bruge sin energi på andet. Først og fremmest på hans kone Pia og alle deres besiddelser, men dernæst på familie, venner og ikke mindst sig selv.

1. juli ville Jan have haft 25 års jubilæum, så den 29. maj vil vi internt i CTR både fejre Jans jubilæum og sige farvel. Der bliver efter aftale med Jan ikke holdt et eksternt arrangement som følge af Corona.

CTR skylder Jan stor tak for hans kæmpe indsats i alle dele af CTR, for vores ejere og for borgerne i vores forsyningsområde. Jeg plejer at sige, at det er Jan, der er far til CTR. Nu hvor CTR er rundet 36, kan hun stå på egne ben, men ligesom alle andre døtre, vil hun for altid se op til sin far og huske ham med en særlig omsorg.

Derudover skylder vi tak til Jan for hans lige så store arbejde både nationalt og internationalt for at udbrede kendskabet til fjernvarme generelt og til transmission i særdeleshed. Det har hele fjernvarmesektoren nydt godt af.

Vi ønsker alle Jan et rigtig godt otium.

Kamma Eilschou Holm, Adm. Direktør
Phone: +45 22513476