Vi har opnået en Great Place To Work certificering!

Illustration: GPTW

Jeg er så stolt!
Vi har opnået en Great Place To Work certificering!

I begrundelsen skriver Great Place to Work Danmark:

”Et særligt træk hos CTR, sammenlignet med andre gode arbejdspladser, er den udprægede tillid, der er til ledelsen – magiske 97 % vurderer, at ledelsens handlinger stemmer overens med dens ord. En usædvanlig stærk oplevelse, der samtidigt afspejler et generelt menneskesyn i CTR, hvor hver person er unik og alle yder et værdifuldt bidrag til både strategi og hverdag. Dette er udtrykt med en medarbejders egne ord: ‘Det er en åben arbejdsplads, hvor medarbejderne bliver klædt godt på til firmaets strategi’ og ‘Jeg sætter stor pris på, at der er plads til de bløde værdier’.”

For os er fjernvarme mere end rør, der sender varme ud i 250.000 hjem. Det er den måde, vi bidrager til kampen mod klimaforandringerne 🌏

Jeg tror på, at vi gør det bedst i en åben og tillidsfuld kultur, hvor alle føler sig værdsatte. Og jeg tror på, at god ledelse handler om klare resultater, empati og kompetenceudvikling. Derfor er forskellen på en ok og en god arbejdsplads også, om der er udfordringer, motivation og anerkendelse – hver dag. Det er der hos os, fordi vi vil have det skal være sådan, og fordi vi ved, at trivsel er en holdsport.

En stor tak til Great Place to Work for anerkendelsen.

Og tak til hele holdet i CTR I/S for at gøre en forskel hver dag 👏

Randi Skogstad
Adm.dir. CTR I/S